Umíráček
Anotace: Napsal jsem si umíráček dopředu. Jednou bude se hodit. :-) :-(
Schoulený do klubíčka
Zavřená mám víčka
Smutním...
Pomalu " usínám"
Na duchu i na těle
Mí strážní andělé
Snaží se mě probudit
A rázně mi domluvit!!!
Však není již to platné nic
Mě zalíbil se Božský klid
Bolesti mě opouštějí
Nastává jen věčné snění...
Přečteno 160x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, DH22, mkinka, Sonador, Emily Říhová, Marry31, Psavec, Marten, zdenka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)