Všechny ty novinky
čteš ty novinový články
každý prokliknutí internetem
čísla prý stoupají
a že osamělost je teď moderní
a že je tahle doba nemocná
a že je čím dál víc problémů
a sebevražd
častější rozvody
a že země zteplává
každým dnem
rychleji
Přečteno 167x
Tipy 11
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, vůně mraků, Marten, Frr, Psavec, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)