Struna kytary
Anotace: Malování tahů 2022
Nevadí, že hrát neumím,
přesto sním a text složím.
Všechno zpívat se dá,
když srdce rozdává.
Neteskní melodie,
jas touhy i chtění
se protahuje jako kočka,
co se otírá
i nota dopadla.
Hraji srdcem, duší, tělem.
Slunce je přítelem.
Hláska souzní bez bázně.
Zatančila kus básně.
Přečteno 168x
Tipy 15
Poslední tipující: Vivien, Fialový metal, Kan, Frr, Petr27, vůně mraků, Psavec, Stanislav32, zdenka
Komentáře (6)
Komentujících (4)