Ráno
Anotace: Malování tahů 2022
Dýchá se líp
a život dává znít
v orchestru malých květů
i vět vzletů.
Mír v obočí
do dne nakročí
a úsměv bere kávu
a raduje se,
že i bílá dává slávu.
Namalovala bych si vesmír,
nehty si do barev namočím
a v tahu budu jásat,
že i barevná být smím.
Svět má kouzlo
i dává být.
K ránu patří smích.
Smějme se a bude líp.
Přečteno 155x
Tipy 13
Poslední tipující: kudlankaW, Protos1182, Fialový metal, Stanislav32, Sonador, šerý, Majda, Psavec, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)