Další utopenec
Ještě se držím nad hladinou
Moře je rozbouřené snad věčně
Záchranné lodě mě vždy minou
Zahlédnu jen jejich stěžně
Nikdo mi dlouho ruku nepodal
Je to běžné v této době
Já toho též hodně zvoral
Možná více než hodně
Ještě se držím nad hladinou
Dopíjím rumu další láhev
Je to stejné jak s lahví minulou
Zasloužím si další nádech?!!!
Přečteno 126x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, janewe, Květka Š., Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)