Srpek na nočním nebi vyšel,
co viděl včera, nebo slyšel?
Kde spočinul jeho zrak,
kdo na slova ptá se ho pak?
Pssst, jen voda tiše šumí
hladina s měsícem rozmlouvat umí.
Tiše a bezeslov spolu mluví,
a hvězdný, vlnek šum na vodě jim šumí.
~☆~
Krásná procházka nočních stínů,
kéž zbaví duši mnohých splínů...
Krásný večer, Mirku :)
09.08.2022 19:18:42 | Emily Říhová
Moc pěkné. Lahodí uchu :)
07.08.2022 23:03:28 | Narra
Ráda jsem si početla.
07.08.2022 07:31:42 | mkinka