Před spaním
Anotace: Malování tahů 2022
Báseň spí i zavlaží.
Hledá hvězdu bez závaží.
Muzika z odlesků měsíce
přibližuje se více.
Co se mi bude zdát?
O koňském sedle
a nebo o něžných hrách.
Oči zavírám v louce snů.
Vraník krásný běží
a den hladí.
Polštář nadýchaný.
Dobrou noc, drazí.
Přátelé dobří.
Jsem s vámi,
ať příští den není vratký.
A zavírám den milými vrátky.
Přečteno 111x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Frr, Protos1182, Fialový metal, šerý, Fil
Komentáře (6)
Komentujících (4)