Anotace: ...ona to básnička vlastně ani není ... ...jen obrazy míhající se před očima ... ...no co , kam jinam to ale dát :) ...
V novinách si docela pravidelně čtu kulturní a umělecké kritiky. Tak mě napadlo, kdybych si tam přečetl tak dokonale popsané dílo... Byl bych Tvůj nejvěrnější čtenář!
22.03.2007 13:23:00 | Gregy
U Tebe to začíná a pak to jde dál a já také hledím s úžasem na ta krásná dílka-malířů,fotografů,nebo kolážistů.Jsou to barevné básně.
22.03.2007 12:05:00 | s.e.n
Nápad výborný...provedení pokulhává...víš to sám...ale o to tu nejde, viď...:-D
22.03.2007 11:44:00 | Verule