Cesty
Anotace: Malování tahů 2022
Dvě cesty,
dvě tváře
anonymního slabikáře.
Tisíc mraků,
víra do zázraků,
triumf bez podpisu.
Akreditace z výmolů
a brána bez stvolů.
Kaji se a štěbetám v potu.
Dvě děti
a přesto prázdno.
Bílo a pusto.
Kaluž trůní v kleče.
Dívám se za sebou.
Je dobře, že báseň teče
a čistí se z novodobé křeče.
Aleluja v slzách potí se.
Přečteno 129x
Tipy 13
Poslední tipující: Kan, Sonador, šerý, Frr, Psavec, Stanislav32, Caliéry, Fialový metal
Komentáře (6)
Komentujících (4)