Co já vím, vůbec, o životě,
ať mám, kdo ví, kolik let.
Hravý jsem stále jako kotě
a ještě mě baví svět.
Stále rád se ještě otočím
za dívkou hezkých tvarů
a ret svůj mlsný namočím
do vína, do poháru..
Písně si také zazpívám
u ohně, ale netančím.
Nějaký vtip k dobru dám
a poslechnu si hezký rým.
Pravda, jak přibývá let,
šedne a řídne můj vlas.
Já v životě objevoval svět,
a na život jsem neměl čas.