Paleta
Anotace: Malování tahů 2022
Maluji čáru síly
s chutí víly.
Tvořím prstence citů.
Jsi tu?
Padá barva v mžiku.
Klubko naděje
se v nás usměje
i v poslední chvíli
dáme úsměv milý
do lyry,
aby tóny nezrezivěly
a v přítmí se oddaly ráji
v skotačení smyslů
s tlukotem srdcí
i vírou s porcí.
Láska má obraz emocí
a barvy žijí kreací.
Přijmi pusu.
Jsi tu?
Polibek střídá větu.
Přečteno 97x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Kan, Caliéry, Psavec, Fialový metal, Stanislav32
Komentáře (4)
Komentujících (3)