Zůstaň chvíli nahý člověče
Podrž si nevinnost a hebký dotek duhy
Uteče poznání k trpkému doznání
Jen ještě zůstaň a buď rozbalený
Jak přadénko zlaté niti sviť
Zůstaň ještě chvíli ponořen
V nerozumu chvíle tvoření
Dřeň keře po hoření mluví a mluví tichem tlení
Zůstaň tu vzadu je jen poušť a vepředu vůbec nic není
20.9.2018