Strach rozhoupal mi váhy v duši;
však, čeho se tak bojím ?
Udělat krok správným směrem,
nebo, že snad neobstojím ?
Člověk se někdy marných věcí bojí,
pak nespí, nejí a neklidnou má hlavu.
Někdy sebe sám zbytečně trápí,
jakoby dělal to, jen tak, pro zábavu.
Říká se, že strach k životu patří,
pomáhá přežít, vyhnout se strasti.
Hledá nám správný směr,
jak neskončit hloupě v pasti.
Skvěle napsáno.. hlavně mu člověk nesmí zbytečně moc propadnout. Jak já s ním teď denodenně bojuji a ne a ne ho porazit..prevíta :)
09.08.2022 15:01:29 | Narra
Zkus se vyklonit z okna a na celou ulici zařvi " Tak vylez frajera a postav se mi ". Můžeš i několikrát a uvidíš. :-)) A děkuji.
09.08.2022 18:13:54 | Kan