Jsem v lihu
Z Tebe
Denně
Ani nemám kocovinu
Na rovinu
není - na ní - kdy
Jsem sjetý
Z jediné věty
Spíš domyšlené
Do kořene umlčené
Prst už nemám přes ústa
Sloup břečťanem obrůstá
Stoupám
Ne však v ceně
S odkladem
I neprodleně
3.10.2018
Když v oparu rauše spoléháme na životní nápady. Takové jsou efekty, takové jsou dopady.*
09.08.2022 12:58:52 | šerý