Masáž
Anotace: Malování tahů 2022
Nehybná záda dostávají šanci.
Cítí místo tlaku žití.
Bolest střídá uvolnění.
Pohyb je radost
i duše milý krov.
Už nejsem lenochod.
To zvedala jsem se
s klepáním zubů.
Jo, nerv brečel.
Teď žít mohu
a jdu do výmolů.
Pochod jako svátost
a styl blaženosti.
Vážíme si chůze?
Ona není samozřejmá.
Občas i ležení
s bolestí je dřina.
Pochválím svůj den.
Může chodit
a tak je políben.
Hurá a dám mu milých jmen.
Přečteno 116x
Tipy 14
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Stanislav32, zdenka, šerý, Fialový metal, Marry31, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec
Komentáře (8)
Komentujících (5)