Láska
Anotace: Malování tahů 2022
Láska je všude kolem nás,
žije vzduchem, větrem
i štítem z řas.
Je vlastně kolejnice ke štěstí.
Slepí rány i dá páru
do světa v rudém semaforu.
Ta vnitřní láska má vzejít z nás.
Vlak se rozjíždí do naděje
mezi úsměv, co zahřeje
a tepe i do vrcholu jde.
Míří skrze poznání,
že druhý i přes sváry
stále stejně miluje.
A slyším brzdy i zastavení.
Polibek skutečný zavlaje.
Ach, milé vzpomínky
ze zmapované koleje.
Jsou sladké a slast v nich žije.
Znám správný vlak?
Kam právě jede?
Do naděje.
Nastupovat.
Slunce přeje.
Přečteno 141x
Tipy 15
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Psavec, Emily Říhová, Frr, Kan, Stanislav32, Protos1182, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)