ani nevím
mám-li tu
něco
zanechat
ještě
dokud má mysl
ví
dokáže přemítat
polední žár
jako by tváři bral klid
sobě sám protiklad
ani nevím
bude-li čeho tu
zanechat
snad s pokorou odejít
tichu naslouchat
ani nevím
věděla-li jsem kdy
nebo jsem směla
v duchu si přát
ach duchu nezkrotný
v tobě má naděje
všemi směry vát
Jsi tady asi nejlepší specialista na jemný duchovní existencialismus.
30.08.2022 20:57:20 | Kaprikorn
Naděje jako lehký vánek...příslib...naplnění...jakoby ticho...ve skrytu duše...promlouvalo.
... :)
11.08.2022 13:10:50 | ukrytá v máku
Lidský duch ví a se srdcem si notuje. To jen pošetilec otázky vrší, své pochybnosti dotuje.*
10.08.2022 00:48:36 | šerý