Anotace: ...
na obloze jsou dnes kameny
nevím kde se tam vzaly
ale prostě tam jsou
veliké
členité
to bude neštěstí
až začnou padat
pizzař v malém autíčku
si je udiveně prohlíží
myslím že dnes
v tom málem autíčku
zemře
pizzař je notorický lhář
řekl své ženě
že musí jet za svými starými rodiči
v práci si domluvil volno
musí prý se ženou k doktorovi
rodičům řekl
že má moc práce
pak začaly padat kameny
drtily všechna okolní auta
dětská hřiště
nedaleký viadukt
školu i kostel
ale pizzaři se nic nestalo
pizzař je klikař
všechny lži mu procházejí
pizzař je super chlap