Jsem princezna, oběť pro draka,
přikovaná ke skále,
aby mě zrůda snadně odnesla,
a pozřela kdesi v dálce.
Děsí řevem, nenechá mě odejít;
stala jsem se dračí loutkou, vězněm;
cpe mi syrové maso, nutí mě jíst;
zachránce přišel a sťal ho mečem.
---
Přikovaná, chtějí ji zabít?
Vždyť má svůj život ještě před sebou,
když ne oni, budu ji chránit
a odnesu pryč, ať ji nenajdou.
"Neboj se, jsi před nimi v bezpečí,"
"zavedu tě na místa bez nich,"
"hladovíš, ulovím ti, musíš jíst,"
"přišel vrah! MUSÍM TĚ OCHRÁNIT!"