Porodnice hraček
Anotace: Jako suvenýr si s sebou z Jizerských hor vezu vzpomínky na tvou krásu...
Této noci
O půlnoci
Ples.
V porodnici
Rudolící
Krteček tančí.
Ze dřeva hračky
Šťastně, neplačky
Křepčí v herně.
Uprostřed stojí
V Jizerském kroji
Slečna.
Brýlatá, drobná
Vypadá hodná
Pak vypaří se.
Předávám vzkaz
Nelehce zas
Věci se dějí.
Snad se k ní dostane
Mou rukou napsané
Jméno mé.
Snad si potom vzpomene
Na mé rysy vrozené
Stojím jí za zprávu?
Přečteno 145x
Tipy 14
Poslední tipující: Discipulos, CULIKATÁ, Fractura cordis aperta, Fialový metal, Psavec, Roser, šerý, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)