Jak zrnko písku v lasturách,
perla, co z něj se zrodí,
sbírá lesk perleti na vlnách,
jež zvedají se za mou lodí.
Ráhna - bílých albatrosů hřady,
tíhou jejich těl se sklání,
ptáci usedají únavou i hlady,
a vlny dmou se na vodní pláni.
Prozřela první hvězda,
střelka kompasu míří za ní,
s dobrým větrem spatříme
břehy domova už za svítání.
Kéž každá cesta má krásný cíl
a každý návrat by šťastný byl...
Krásný den, Kane
12.08.2022 22:18:02 | Emily Říhová
Slastné návraty :) Krásné
12.08.2022 15:01:51 | Narra
A už je jistě domov na obzoru. Všude dobře, doma nejlépe, jak se říká a já to tak cítím:-)
12.08.2022 08:56:36 | CULIKATÁ