Optimistická Veverka
Neztrácej naději, i když tě věšejí,
zkus hlavou kousek hnout, z oprátky vyklouznout.
Pakliže v negližé vypadneš ze zdviže..., urve se lavina
(Tak to vždy začíná.)...hromada prokletí zdrtí tě vzápětí...,
opraš zplihlé vnady, dej se do parády.
Nezoufej sobě, ba ani v hrobě,
v té chvíli poslední rychle se rozhlédni,
vždycky jsou možnosti, jak se ven vyprostit.
Přečteno 184x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, Sonador, Psavec, Fialový metal, Marten, Frr, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)