Středobod
Anotace: Malování tahů 2022
Středobod vesmíru
dá víru
i zažene krach.
Miluje Tě i vesmírný prach.
Liány pralesa zašumí do podvědomí.
Jsem to já jádro zemské poví.
Probouzí se den
a rosou křtí.
Aleluja ví.
Hvězdná brána není stín.
Prošla jsem
a v taji se podělím.
Jsem spisovatelka
a jedna z víl.
V šatech pro vás zatančím
do rána milého i zem políbím.
Heslem zním.
Přečteno 171x
Tipy 10
Poslední tipující: vůně mraků, Psavec, Amonasr, CULIKATÁ, šerý, Fialový metal
Komentáře (2)
Komentujících (2)