Místnost na vrchu skal,
vodopád z skrytého žalu.
Kdo o cvoka by stál,
proč lidi nejspíš jen seru?
Ve skalách, západ i východ slunce.
Klid
Tam zkamenět by mohl cit
a zabít emoce.
Být ale nebýt,
žít i nežít
Proč?
Cit.
Ten nože ostrý břit
tělo párané potisící
Jak vlkodlak touží po měsíci
Zmizet a nebýt sebou....
~☆~
Kdyby cit zkameněl, špatné by to bylo, Protos by oněměl a nebylo by další dílo:-). Kdyby cit zkameněl, nitro by zčernalo, všem by se nám stýskalo:-). Tak žádné takové teda:-).
12.08.2022 16:37:28 | CULIKATÁ
Možná by stačilo podívat se na sebe jiným úhlem pohledu:)
12.08.2022 14:18:17 | paradoxy
Úhlem to nebude, snad, uz jsem zkusil všechno možné snad...
Jsem prostě vnitřně unavený
12.08.2022 14:26:42 | Protos1182