Už došel střelný prachNové se starým na vážkáchA stále stejné viny
Tak objevně znechucen sám sebouStmívá sePrsty zebouŘádkuje terapie panáků
Zkažené vejce přímo v soběNaději léčí potratem
28.1.2019
Odevzdanost. Přelom? Polom!
13.08.2022 13:02:36 | šerý
Ohnivá voda září tmou Viny se mlží však, zůstanou
13.08.2022 11:38:59 | vůně mraků
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?