Alenka Dostálová
Anotace: Malování tahů 2022
Mezi barvami přečetla jsem malířku.
Kytky plné krásy zítřků.
Prosvícené pohodou.
Dívám se denně
a zlé myšlenky odejdou.
Kytky ve váze mluví,
i když je autorka v nebi.
Hledám o ní a přemýšlím.
V dospívání přišla o rodiče.
Přesto obraz láskou tluče.
Na bílé stěně mluví srdce.
Klaním se umělkyni v kladné řece.
Barvy jsou vřelé.
Mluví tiše.
Přečteno 170x
Tipy 10
Poslední tipující: CULIKATÁ, Kan, Sonador, Amonasr, Psavec, Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, Frr
Komentáře (0)