Ten staví most svůj na nebesa,
kdo věří ve svou sílu,
kdo do skal dlouhé schody tesá,
kdo věří svému dílu.
Ve hvězdách svůj osud hledá,
za bílým oblakem putuje,
a když přikryje vše mlha šedá,
prsty do ni maluje.
Ten osudem ke slunci dopluje,
kdo svět barevný vidí,
kdo prost zášti, v lásce se raduje,
kdo naději neošidí.