Bez námětu
Anotace: Malování tahů 2022
Dnes bez námětu
drkotám větu
a píši v duchu klarinetu.
Emoce tvořené z početí luny,
noc utkaná v krok nevědomí.
Utírám slzu a prostor jiný
i děj otevřený.
Hlava už padá
a ví, že žít je věda.
Unavená.
Duše se svléká.
Je plná a spjatá.
Sepjaté ruce
a v rouše zakrytá
je pravda zalitá.
Ticho.
Slovo dá.
Přečteno 113x
Tipy 12
Poslední tipující: CULIKATÁ, Frr, Sonador, Stanislav32, Amonasr, Psavec, Caliéry, kudlankaW
Komentáře (4)
Komentujících (3)