Život jako mrakodrap
Anotace: Malování tahů 2022
První krok.
Sotva se opíráš,
slova sbíráš.
Patro zdoláš
a chrlíš v koutku pláč.
Přízemí strach najde opodstatnění.
Jdeš další a už ani nevnímáš,
jen sotva polykáš.
Jdeš dál.
Třetí patro zůstane u písmen
a prosí v oparu mlžných jmen.
Čtvrté je kniha otevřená.
Modlitba z rána.
Duše je nalezena z nekonečna.
A to poslední je s Bohem vzkříšení.
Přečteno 90x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Kan, Frr, Psavec, Medved23
Komentáře (2)
Komentujících (2)