Lásko moci z rána říct,
v noci se vedle položit.
Nemuset už ve dne snít
uvnitř duše klid pak mít.
~☆~
Je to závislost snad
někoho mít tak uvnitř rád?
třeba, asi, možná,snad
Mít rád to není hlad.
☆
Mít rád a milovat lásku slibovat věřit a nezklamat pevně na zemi stát a pak... vedle milovaného člověka spát. Mít rád uvnitř i na povrchu lze mnoho lidí, co člověka v raalitě vidí a přesto má rád, ale není rád jako Rád :-D
15.08.2022 09:36:13 | CULIKATÁ
citové a hluboké.
14.08.2022 15:44:38 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?