Opile hledí do sklenice,
přemýšlí, zda je bezedná,
dlaně umazané od břidlice;
kdo mu objedná ?
Hodina policejní vchází,
hospoda měšcem třese,
odchází hladce, bez nesnází;
kde bude spát - v lese ?
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?