Přání
Anotace: Malování tahů 2022
Drahá Hani,
přála jsem Ti k svátku,
ač jsi daleko ve Francii.
Den utíká v dárku
a z života je spěch.
Já vím, máš hendikepované dítě
a jiný je Tvůj života běh.
Já zabývám se zbytečnostmi
a netuším, co prožíváš.
Pomoc jen slovem mohu dát.
Z přání radost máš
a srdíčko přidáváš.
A k tomu Otčenáš
s pusou na diář.
Děkuji Ti, že jsi
a Ty tak vnímáš.
Přečteno 123x
Tipy 7
Poslední tipující: CULIKATÁ, vůně mraků, Psavec, Frr
Komentáře (6)
Komentujících (4)