Anotace: Občas se v oné nesmyslnosti lidského bytí skrývá ta pravá krása života.
je zas nový den
a v ten nový den
po sté zdá se mi sen
že na celém světě jsem jen já a jsem sám
i ty máš svůj den
tak odvahu vem
jen vyjdi ven
najednou jsi tu ty, jsem tu já, tak jdeme dál
Leonard Gerber
Každý máme někdy takzvaný- svůj den, pak nejlepší je jít spolu ven :-)
16.08.2022 07:24:11 | CULIKATÁ