Co dělat a jak myslet jen,
aby naplnil se, příjemný ten sen.
V podobě hmatné s pocitem tepla
jen jedno slovo by ústa pak řekla.
Pochopení, co víc druhému dát
do duše radost, vyplít smutek pryč
Voňavý záhon zalívat,
v bolesti nedat ruce pryč.
Obejmout, ale nechat dýchat.
Zahřát ale nepálit.
Být oporu
☆
~☆~