Mé alkoholem zhýralé srdce krvácí,
a duše nemá klidu,
ach lidé,
vy směšní nuzáci,
přeji Vám hrůzu a bídu...
Přeji vám smrt a nic už po ní,
vy lidé žitím zkažení,
přeji Vám podvod, nezdar a smůlu,
neb marné jest všecko snažení...
nápodobně:) protože jedině tak člověk vyroste sám ze sebe;)
16.08.2022 21:33:23 | Sonador
...krásně plamenná řeč...;-)takže Díky za přání...
16.08.2022 20:32:24 | Marten
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?