Malířská
Anotace: Malování tahů 2022
Vytahuji plátno
a kreslím v barvách něhu
i v zimě najdu jas
ve vrstvách sněhu.
Tempery se řítí dráhou
milou a jasnou.
Líbám je úžinou
a brouzdají za milou
lesklou i vřelou náhodou.
Okamžik snění s hvězdami.
Síla v milování.
Soprán i alt
odezní všechen kal.
Bude jen souznění i
tady nebe na zemi.
Líbej, že nezdáš se mi.
Barvo s hvězdami.
Přečteno 112x
Tipy 9
Poslední tipující: Amonasr, Stanislav32, CULIKATÁ, Psavec, Caliéry, Sonador
Komentáře (2)
Komentujících (2)