Paprsek
Anotace: Malování tahů 2022
Je slunce a já ho občas přehlížím.
Klokotám, bdím a hledám mír.
Jsem možná naivní,
tak koukám dál od třešní.
Paprsek svítí a chce dát život.
Já se probouzí i sní
o nedosaženém toužení.
Už Ti zrají mirabelky,
táta se smál a já že mu dám.
Čas konejší v pomlkách
a múza klečí bez rýmu.
Ekvivalent bytí v pronájmu.
Rozpolcenost chvění
zoufá mezi stěny.
Táhne se oltář obětní.
Slunce svítí i bez slunovratu.
Pronikám a věřím
v Achillovu patu.
Ve spěchu šlapu
a sním, že jednou se probudím
a slast života zřím.
Slovo jiskří a má dým.
Slunce svítí a já nevím, co s tím.
Tak píšu a srdci ulevím.
Kaji se i smát se naučím.
Přečteno 117x
Tipy 17
Poslední tipující: Amonasr, CULIKATÁ, Ishtar, Kan, Krahujec, Psavec, kudlankaW, šerý, Frr, Stanislav32, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)