Chvilka, ,a její čas,
do života vnesla vůni krás.
Lehkost a vůně dlouho nepoznané,
je jedno, co se vlastně stane.
Co je, a co není ... .
Pochopení je víc než celé lidské jmění.
A úsměv? To rajská zahrada
Pocit - víc než přísaha.
~☆~
Pěkné.)
18.08.2022 07:01:22 | Constantine