V hlavě,
pak pod rukama,
v ten pravý čas,
kvetou mi básně.
Samostatná slova,
probleskují mou hlavou,
míhají se kolem,
pojmenovávám jimi myšlenky.
Padají jako vločky,
snášejí se k sobě,
tají,
a vytvářejí louže.
Zalévám jimi,
papír modrým inkoustem,
rostou na něm kvítky,
růžice poezie.
Moc hezká báseň ti vykvetla. Ráda jsem četla, ráda dávám ST. Z Prahy zdraví Daniela
17.09.2022 21:15:28 | danaska