Písmena sama
co vlastně říkají?
Tiše se skládají
tam uvnitř potají.
Jak doteky hebké, nebo -
jindy vyznějí studeně, suše.
Pak ostatní písmena
vyzní tak hluše.
Slova, to pohlazení duše
krásno, a krásno zní tak plaše.
Okamžiky vzácné
kdy mají stejný kód.
~☆~