Anotace: Neměl jsem ani to maso ;-). Fantazie je mocná čarodějka.
Ještě mám v zubech maso od obědaa už se smrákáa psi vyjí hlady
Ještě ji svírám dá mi nebo nedáa kniha hříchůPtá se na náklady
Ještě snad dýchámJeště snad jsem tady
25.6.2020
:-D* ST*
19.08.2022 12:45:48 | Frr
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?