Možná, že jednou
nastane čas,
až mraky se zvednou
a tajemný hlas,
z neznáma dorazí k nám.
Něco se změní,
z dálky se vrátí,
ze zapomnění,
do tmy se neobrátí,
jen ozvěnou k hlubinám.
Máš v tom zdá se jasno.ST.:-)
19.08.2022 16:42:45 | Jeněcovevzduchukrásného