Jak děláš to, že rozsvítíš mi den.
Čímkoliv, nejen úsměvem.
Tím že prostě jsi
Ty, taková
~☆~
☆
:-)Taky mám kliku, že jsem narazil na tu Pravou.:-)
19.08.2022 17:41:05 | Jeněcovevzduchukrásného
prostě už takové jsou. Taky o jedné vím.
19.08.2022 16:05:33 | Jan Kacíř
Milé.
19.08.2022 14:06:50 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?