Já z vlastní vůle
pravdy král,
zvaný Jelimán,
blablablabla.
Já hlásím Vám,
zabijte EGO...
(to zní mi v uších
ze všech stran.. )
A tak se ptám,
co je to EGO?
Snad jen položit
sebe sama
ke svým nohám,
stočit se do nitra,
zaposlouchat se...