Od zimy do léta
Stažená roleta
žízním si ve své noře
Podroušen bez chlastu
Zabalen do plastu
Hrůza si se mnou oře
Už nemám náladu
Dělat to zezadu
...
14.8.2020
Zezadu z nouze vchod. A dva páry očí o hladu... Potom hledej dobrou náladu.
Náš čas, je virulentně nakažlivej našim osobním životem.
20.08.2022 12:58:53 | šerý