Obdiv k malíři
Anotace: Malování tahů 2022
Sixtinská kaple
a Svatopetrské náměstí.
Duše hledá se v předměstí.
Hladová jako kapka rosy.
Co jsi?
Otázky nekonečna
míří v citu víry.
Pohled listu nalezený.
Bible vypráví příběhy.
Umělci se předhání malbou.
Michelangelo prochází bránou.
Je viděn zpovzdálí.
Obraz budí nadšení.
Maluje nebe na zemi.
Jeho tah je kouzelný.
Přečteno 115x
Tipy 10
Poslední tipující: kudlankaW, šerý, Dejvis, Stanislav32, Psavec
Komentáře (4)
Komentujících (3)