Inspirace
Anotace: Malování tahů 2022
Sedím na verandě
a šťastna v milodaru žití.
Dech počítá kapky deště.
Jedna, dvě i příště.
Myšlenky sourodé nalézají opodstatnění
v květu i pramenu uzdravení.
Tak kapu láskou na všechny strany
a pohladím v den daný.
Jsem na medarda narozené kotě,
co proniká a hraje si v botě.
Klíčím v proudu slov.
Přijdu s deštěm i pusou.
Už dělám rychlý skok.
Dlaň dá klíč.
O čem budu psát.
Poví petrklíč.
Tajemství není chtíč.
Přečteno 104x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Stanislav32, Frr, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (2)