uvnitř si chráníme sny,
přejeme i jiným krásné dny.
Těm, které rádi máme
nejenom čas svůj kolikrát dáme.
O svých snech smíme jim říct
bolesti jejich i utišit.
Pochopení, čas a o mnoho víc
Přitom však nežádat za to však nic.
Být
mít pochopení a cit
Společně
cítit se dobře a důvěru mít.
~☆~