Jak, to nikdo nepoví,
Láhve dno, zvolna oschlo.
Pitivo pozvolna
Skoro už došlo.
Pískot buď nic a nebo víc
pískotu utéct daleko, pryč.
Jen vydržet ještě chvilku
Vypnout jí, tak jako telku.
A konečně poznat klid.
Zákeřná, jak upír vysává,
jízlivost za sex pozvolna schovává.
Narážky staví jako hrad
nemohu ale ji rozbít držku snad
To bych nebyl já.
Bohužel děti se mnou má
byl jsem trouba důvěrivý,
že s ní však stále žiji,
ale né na pořád
končí to Zvolna
Ale končí
Nenávist už dávno začala k ní růst
a spoustu let v podzemí držena
Raší
Dobře střežena