Vesmírný deník obratník Raka léto 2022
Na noční obloze září nová hvězda
Našel jsem jí minulý týden, je moc krásná
Narůžovělá
Možná bude jednou Sluncem jiného světa
Uctívané
Životadárné
Za obzor zapadající
Rád bych se tam jednou narodil
Když Bůh dá